Cibule
Rajče
Čerstvá bazalka
Olivový olej
Sůl, pepř, sladká paprika,
čerstvý nebo sušený česnek,
drcený kmín, chilli.
Nejdřív si připravíme kořeněný olej. Do oleje vmícháme všechno koření a sůl - vše podle chuti. Na alobal dáme kolečko cibule, kolečko velkého rajčete nebo půlky cherry rajčátek a pár lístků bazalky. Na zeleninu položíme celý Hermelín a na něj opět cibuli, rajčata a bazalku. Celé to polijeme asi třemi polévkovými lžícemi kořeněného oleje a pořádně zabalíme do uzlíčku.
Takto připravený Hermelín položíme na mřížku grilu. Hermelín bude hotový asi za 15 až 20 minut. Pokud nevyšlo počasí ke grilování, pečeme ho asi 15 minut v troubě vyhřáté na 220°C.
Rajčata a cibule pustí šťávu a všechny chutě se promísí...je to veliká dobrota :)
Žádné komentáře:
Okomentovat